"Tviter" i zvanično na "blekberiju"

Bez autora
Apr 12 2010

Čuveni veb sajt za slanje kratkih poruka "Tviter" lansirao je zvaničnu aplikaciju za mobilni telefon "blekberi" kanadske kompanije RIM (Research In Motion) i najavio promociju, tokom narednih sedmica, aplikacije za "Eplov" mobilni telefon "ajfon".Aplikacija za "blekberi", između ostalog, sadrži funkciju za automatsko slanje novih kratkih poruka (tvitova) i povezana je sa fotoaparatom telefona. "Tviter" radi i na obezbeđenju boljeg "iskustva" korisnika vezanog za tu mrežu na svim važnijim mobilnim platformama, pa treba očekivati lansirenje i njegovih aplikacija za operativne sisteme "Android" i "Vindouz mobajl", a kasnije i za "Vindouz fon 7".

"Tviter" i zvanično na "blekberiju"Čuveni veb sajt za slanje kratkih poruka "Tviter" lansirao je zvaničnu aplikaciju za mobilni telefon "blekberi" kanadske kompanije RIM (Research In Motion) i najavio promociju, tokom narednih sedmica, aplikacije za "Eplov" mobilni telefon "ajfon", preneli su francuski elektronski mediji.

Aplikacija za "blekberi", između ostalog, sadrži funkciju za automatsko slanje novih kratkih poruka (tvitova) i povezana je sa fotoaparatom telefona.

"Tviter" je saopštio i da radi na obezbeđenju boljeg "iskustva" korisnika vezanog za tu mrežu na svim važnijim mobilnim platformama, pa treba očekivati lansirenje i njegovih aplikacija za operativne sisteme "Android" i "Vindouz mobajl", a kasnije i za "Vindouz fon 7".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik